Sök

    Bli en av oss

    Vi är en modern bostadsutvecklare i en koncern med snabba beslutsvägar. Vår verksamhet sträcker sig från köp av råmark till färdigställande av bostäder.

BTH Bostad växer och satsar för framtiden

Vi har flera nya och spännande projekt på gång och behöver därför bli fler fler. Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa på ett modernt företag där du är djupt delaktig i verksamhetens utveckling. Välkommen att delta i resan – Din insats kommer att vara avgörande!

Sedan starten 2008 har vår målsättning varit en långsiktig organisk tillväxt och vi vill nu fortsätta bygga upp en stark produktportfölj som årligen ska generera ett hundratal nya bostäder i Stockholmsområdet.

 

 

Nu söker vi ytterligare en projektledare

Arbetsuppgifter och tjänsten

Som Projektledare har du ansvar för genomförande och resultat av flera bostadsprojekt i olika skeden – du samordnar medarbetare och konsulter och leder projektet från uppstart till avslut. Projekten utförs i samverkan med systerbolaget BTH Bygg och dess kompetenta medarbetare.

Du rapporterar direkt till VD på BTH Bostad och för ständigt en tät dialog med övriga kollegor inom bolaget i syfte att värna om det öppna och varma samarbetsbetsklimat som genomsyrar hela BTH-koncernen.

I rollen ingår ansvar för:
– Projektutformning i tidiga skeden
– Projekteringsledning
– Samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
– Marknads- och kundanalyser
– Projektstyrning och projektekonomi
– Myndighetskrav
– Budget och tidsplan
– Kalkyler och upprättande av ekonomisk plan för bostadsrättsföreningar
– Avslutande av projekt och överlämnade till bostadsrättsföreningar

 

 

I koncernen, som innefattar både BTH Bygg och BTH Bostad, är vi idag cirka 160 medarbetare. Vårt arbete på BTH Bostad präglas alltid av ett starkt personligt engagemang och vi är en flexibel organisation med korta beslutsvägar som välkomnar nya idéer och arbetssätt.

Nedan hittar du de aktuella lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dina erfarenheter

Vi söker dig som vill leda bostadsprojekt från idé till slutskede. Du har troligtvis jobbat i rollen som projektledare tidigare och vill nu fortsätta utvecklas i en sammansvetsad grupp med gemensamma mål. Dina kunskaper i byggnormer och regelverk som styr branschen är viktiga för att lyckas i rollen som projektledare hos oss. Därtill behöver du förmåga och drivkraft att arbeta självständigt och resultatinriktat. Som projektledare hos BTH Bostad kommer din förhandlingskompetens med kommersiellt fokus att växa och gro.

Vi ser gärna att du har byggteknisk utbildning eller likvärdig, högskole-/civilingenjörsutbildning som grund för din fortsatta karriär inom bostadsbyggnation. Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BAS P, ABK 09 och insikter i Bostadsrättslagen är mycket önskvärt, liksom kunskap i BBR och PBL.

För att lyckas i rollen och trivas på BTH Bostad behöver du vara drivande, proaktiv, ansvarstagande och lojal. Vidare är du en engagerad person med god social förmåga och kan representera BTH Bostad såväl internt som externt på ett professionellt sätt.

Ansökan görs via formuläret nedan eller till vår email: info@bthbostad.se

Sök någon av våra lediga tjänster

BIFOGA Curriculum vitae
BIFoGA PERSONLIGT BREV
BIFOGA BILD
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk