Sök

    Jobba här

    Vi är en modern bostadsutvecklare i en koncern med snabba beslutsvägar. Vår verksamhet sträcker sig från köp av råmark till färdigställande av bostäder.

BTH Bostad växer och satsar för framtiden

 

Sedan starten 2008 har vår målsättning varit en långsiktig organisk tillväxt och vi vill nu fortsätta bygga upp en stark produktportfölj som årligen ska generera ett hundratal nya bostäder i Stockholmsområdet.

 

Ansökan

Är du den vi söker?  Ansökningsformulär hittar du nedan där du kan bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!

 

I koncernen, som innefattar både BTH Bygg och BTH Bostad, är vi idag cirka 160 medarbetare. Vårt arbete på BTH Bostad präglas alltid av ett starkt personligt engagemang och vi är en flexibel organisation med korta beslutsvägar som välkomnar nya idéer och arbetssätt.

 

För att lyckas i rollen och trivas på BTH Bostad behöver du vara drivande, proaktiv, ansvarstagande och lojal. Vidare är du en engagerad person med god social förmåga och kan representera BTH Bostad såväl internt som externt på ett professionellt sätt.

 

Sök någon av våra lediga tjänster

BIFOGA Curriculum vitae
BIFoGA PERSONLIGT BREV
BIFOGA BILD
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Godkänner BTH Integritetspolicy