Sök

    Välkommen hem

Vi skapar moderna och hållbara hem till framtidens stockholmare.

Trygghet - från start till mål

I BTH Bostads trygghetspaket kan du läsa om flexibelt tillträde, besiktningar, entreprenadförsäkring osv. Läs mer genom att klicka på BTH Bostads trygghetspaket nedan

BTH Bostads trygghetspaket

Kom och jobba med oss

Som modern bostadsutvecklare valde vi att låta vår byggverksamhet att bygga vårt nya kontor på Armégatan 38 i Solna. En öppen, kreativ och tillgänglig arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete och nytänkande. Som växande bolag söker vi nya duktiga medarbetare. Skicka in din spontanansökan!

Jobba här

Hem och miljöer att trivas i

En framgångsrik bostadsutvecklare skapar levande miljöer för människor att trivas i. Då blir syftet så mycket större än att bara bygga ett hus med lägenheter i. För oss är det att vara professionell bostadsutvecklare.

Vi tror på samarbete och samverkan mellan oss och dig som kund. Tidigt i processen tar vi in dina behov och önskemål, områdets förutsättningar och kommunens förväntningar och krav. Det formar projektets bärande idé som löper som en röd tråd genom hela projektutvecklingen. Tillsammans bygger vi det nya stor-stockholm som växer fram. Från markförvärv till inflyttning.

Vad skiljer oss från andra

Företaget är ett systerbolag till BTH Bygg, fött ur framgångarna i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi. Med dig som kund och samhället i fokus utvecklar vi moderna bostäder präglade av kvalitet i alla led.

Vi har en egen organisation för byggandet, där vi genom våra korta beslutsvägar följer upp de tidiga skedena som vi sedan återinför i projekten. Via vår eftermarknadsavdelning återkopplar vi erfarenheter som vi slutligen återanvänder i våra kommande projekt.

BTH Bostad är ett systerbolag till BTH Bygg

BTH Bostad är ett systerbolag till BTH Bygg, fött ur framgångarna i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi, och vi ingår i en bygg- och fastighetskoncern med Unikaboxen AB som ägare.

Besök BTH Bygg

Låt oss utveckla din mark

Vi letar ständigt efter mark, fastigheter eller områden med potential att utveckla och förädla till bostäder och bostadsområden. Tveka inte att höra av dig om du har något du tror kan vara intressant för oss. Små som stora markområden.

Kontakta oss!

Köpprocessen

Anmäl intresse

Ni anmäler intresse för ett projekt och blir inbjuden till säljstart. Då kan ni boka bostaden mot en kostnad som senare dras bort från köpesumman.

Ändra och inred

Nu är det dags att sätta er personliga prägel. En inredare från BTH tar kontakt med er och går igenom vilka val och byten som är möjliga.

Medlem i föreningen

Nu betalas 10% av köpeskillingen och ni antas som medlem i bostadsrättsföreningen.

Välkommen hem!

En slutbesiktning av lägenheten utförs av en opartisk besiktningsman, och när allt är godkänt så är det bara för er att flytta in.

Nyckelpersoner

Viktor Torkelsson

VD

Viktor Torkelsson är VD på BTH Bostad.

Stefan Norberg

vVD

Stefan Norberg är vVD på BTH
Bostad.

Sebastian Dolck Zinn

CFO

Sebastian Dolck Zinn är CFO på BTH
Bostad.

Sofia Bohman

Redovisningsekonom

Sofia Bohman är redovisningsekonom på BTH Bostad.

08 544 73 660Sofia.Bohman@bthbostad.se

Fredrik Land

Projektledare

Fredrik Land är projektledare på BTH Bostad.

08 544 73 600Fredrik.Land@bthbostad.se

Emil Marefat

Bitr. projektledare

Emil Marefat är bitr. projektledare på BTH Bostad.

08 544 73 600Emil.Marefat@bthbostad.se