Sök

    Välkommen hem

Vi skapar moderna och hållbara hem till framtidens stockholmare.

Hem och miljöer att trivas i

En framgångsrik bostadsutvecklare skapar levande miljöer för människor att trivas i. Då blir syftet så mycket större än att bara bygga ett hus med lägenheter i. För oss är det att vara professionell bostadsutvecklare.

Vi tror på samarbete och samverkan mellan oss och dig som kund. Tidigt i processen tar vi in dina behov och önskemål, områdets förutsättningar och kommunens förväntningar och krav. Det formar projektets bärande idé som löper som en röd tråd genom hela projektutvecklingen. Tillsammans bygger vi det nya stor-stockholm som växer fram. Från markförvärv till inflyttning.

Vad skiljer oss från andra

Företaget är ett systerbolag till BTH Bygg, fött ur framgångarna i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi. Med dig som kund och samhället i fokus utvecklar vi moderna bostäder präglade av kvalitet i alla led.

Vi har en egen organisation för byggandet, där vi genom våra korta beslutsvägar följer upp de tidiga skedena som vi sedan återinför i projekten. Via vår eftermarknadsavdelning återkopplar vi erfarenheter som vi slutligen återanvänder i våra kommande projekt.

Låt oss utveckla din mark

Vi letar ständigt efter mark, fastigheter eller områden med potential att utveckla och förädla till bostäder och bostadsområden. Tveka inte att höra av dig om du har något du tror kan vara intressant för oss. Små som stora markområden.

Kontakta oss!

Kom och jobba med oss

Som modern bostadsutvecklare valde vi att låta vår byggverksamhet att bygga vårt nya kontor på Armégatan 38 i Solna. En öppen, kreativ och tillgänglig arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete och nytänkande. Som växande bolag söker vi nya duktiga medarbetare. Skicka in din spontanansökan!

BTH Bostad är ett systerbolag till BTH Bygg

BTH Bostad är ett systerbolag till BTH Bygg, fött ur framgångarna i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi, och vi ingår i en bygg- och fastighetskoncern med Unikaboxen AB som ägare.

Besök BTH Bygg

Köpprocessen

Anmäl intresse

Ni anmäler intresse för ett projekt och blir inbjuden till säljstart. Då kan ni boka bostaden mot en kostnad som senare dras bort från köpesumman.

Ändra och inred

Nu är det dags att sätta er personliga prägel. En inredare från BTH tar kontakt med er och går igenom vilka val och byten som är möjliga.

Medlem i föreningen

Nu betalas 10% av köpeskillingen och ni antas som medlem i bostadsrättsföreningen.

Välkommen hem!

En slutbesiktning av lägenheten utförs av en opartisk besiktningsman, och när allt är godkänt så är det bara för er att flytta in.

Sök någon av våra lediga tjänster

BIFOGA Curriculum vitae
BIFoGA PERSONLIGT BREV
BIFOGA BILD
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk
Obligatorisk

Nyckelpersoner

Stefan Norberg

VD

Stefan Norberg är VD på BTH
Bostad.

Viktor Torkelsson

Ekonomichef

Viktor Torkelsson är ekonomichef på BTH Bostad.

Sofia Bohman

Redovisningsekonom

Sofia Bohman är redovisningsekonom på BTH Bostad.

08 544 73 660Sofia.Bohman@bthbostad.se

Sevil Ahmadi

Projektledare

Sevil Ahmadi är projektledare på BTH Bostad.

08 544 73 698Sevil.Ahmadi@bthbostad.se

Linnéa Ståhl

Kundansvarig

Linnéa Ståhl är kundansvarig på
BTH Bostad

08 544 73 693Linnea.Stahl@bthbostad.se

Martin Calmtorp

Affärs- och projektutvecklare

Martin Calmtorp är affärs- och projektutvecklare på BTH Bostad.