Sök

    Välkommen hem

BTH Bostad är ett dotterbolag till RO Properties.

OM OSS

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter i Mälardalen och västra Skåne. Vår ambition är att genom kreativitet och engagemang genomföra utvecklingsprojekt som maximerar fastigheternas långsiktiga värde till låg risk.

Våra strategiska innehav förvaltas med stor omsorg och med fokus på nöjda hyresgäster.

Trygghet - från start till mål

I BTH Bostads trygghetspaket kan du läsa om flexibelt tillträde, besiktningar, entreprenadförsäkring osv. Läs mer genom att klicka på BTH Bostads trygghetspaket nedan

BTH Bostads trygghetspaket

Hem och miljöer att trivas i

En framgångsrik bostadsutvecklare skapar levande miljöer för människor att trivas i. Då blir syftet så mycket större än att bara bygga ett hus med lägenheter i. För oss är det att vara professionell bostadsutvecklare.

Vi tror på samarbete och samverkan mellan oss och dig som kund. Tidigt i processen tar vi in dina behov och önskemål, områdets förutsättningar och kommunens förväntningar och krav. Det formar projektets bärande idé som löper som en röd tråd genom hela projektutvecklingen. Tillsammans bygger vi det nya stor-stockholm som växer fram. Från markförvärv till inflyttning.

Vad skiljer oss från andra

Företaget är ett dotterbolag till RO Properties, fött ur framgångarna i ett flertal fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi. Med dig som kund och samhället i fokus utvecklar vi moderna bostäder präglade av kvalitet i alla led.

Vi har en egen organisation för byggandet, där vi genom våra korta beslutsvägar följer upp de tidiga skedena som vi sedan återinför i projekten. Via vår eftermarknadsavdelning återkopplar vi erfarenheter som vi slutligen återanvänder i våra kommande projekt.

Låt oss utveckla din mark

Vi letar ständigt efter mark, fastigheter eller områden med potential att utveckla och förädla till bostäder och bostadsområden. Tveka inte att höra av dig om du har något du tror kan vara intressant för oss. Små som stora markområden.

Kontakta oss!

Köpprocessen

Anmäl intresse

Ni anmäler intresse för ett projekt och blir inbjuden till säljstart. Då kan ni boka bostaden mot en kostnad som senare dras bort från köpesumman.

Ändra och inred

Nu är det dags att sätta er personliga prägel. En inredare från BTH tar kontakt med er och går igenom vilka val och byten som är möjliga.

Medlem i föreningen

Nu betalas 10% av köpeskillingen och ni antas som medlem i bostadsrättsföreningen.

Välkommen hem!

En slutbesiktning av lägenheten utförs av en opartisk besiktningsman, och när allt är godkänt så är det bara för er att flytta in.